marți, 22 martie 2011

Anchetă a Parchetului Militar Cluj în cazul unui militar întors din Afganistan, găsit spînzurat

CLUJ-NAPOCA (MEDIAFAX) - Parchetul Militar Cluj a deschis o anchetă în cazul unui fost militar clujean, căpitanul Petru Păcurariu, întors de o lună din Afganistan, care a fost găsit spînzurat într-o pădure din Maramureş, după ce dispăruse de acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform poliţiştilor maramureşeni, familia militarului, din Gherla, judeţul Cluj, l-a dat dispărut pe bărbat săptămîna trecută, iar militarul a fost căutat de către colegii săi, iar duminică a fost găsit spînzurat într-o pădure din Târgu Lăpuş, Maramureş, la peste 70 de kilometri de casă. La cîţiva metri distanţă de locul în care a fost găsit cadavrul acestuia se afla o maşină abandonată, în care erau şi actele de identitate ale bărbatului. Politiştii nu au găsit asupra lui Flaviu Petru Păcurar vreun bilet de adio.

Căpitanul Petru Păcurariu era angajat la Unitatea Militară 01055 din Dej şi a participat, alături de Dragonii Transilvani, la misiunile din Kosovo şi Afganistan. El se întorsese acasă la Gherla în urmă cu o lună. Militarul era căsătorit şi avea două fetiţe în vîrstă de 5 şi 6 ani. Poliţiştii şi criminaliştii nu au găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului, însă Parchetul Militar Cluj a deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a decedat bărbatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu