duminică, 13 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 UŞA ŞI DOSARUL
În dat de 12.03.2011, în jurul orelor 08.30, Poliţia Moldova Nouă a fost sesizată de către D.EMILIA despre faptul că R.PETRU i-a sustras în noaptea de 11/12.03.2011 o uşă metalică de la o anexă gospodărească de pe strada Orşovei.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a sustras uşa după care a dus-o la un centru de colectare a fierului pentru a o valorifica.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 NU AU SCĂPAT
În data de 12.03.2011, în jurul orelor 22.00, lucrătorii Postului de Poliţie Măureni i-au surprins pe C.VASILE, P.ROBERT şi M.ION, toţi din localitatea Măureni, în timp ce încercau să părăsească două imobile, ce aparţineau părţii vătămate B.ŞTEFAN, de unde au sustras cabluri electrice, un boiler şi o vană de baie.
Prin distrugerea instalaţiei electrice s-a cauzat un prejudiciu de 22 500 lei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 ALCOOLUL LA VOLAN
În data de 13.03.2011, în jurul orelor 02.00, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism pe Calea Orşovei din Moldova Nouă.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către P.CAROL, de 21 ani, din Reşiţa. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul Moldova Nouă unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.



 ŞI ALCOOL ŞI PERMIS DE CONDUCERE REŢINUT
În data de 13.03.2011, în jurul orelor 03.00, a fost depistat C.SILVIU CODRUŢ, de 35 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirilor din Băile Herculane, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere din data de 21.07.2010 pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căruia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu