joi, 10 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

DEPISTAT FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 05.30, C.PETRU ALIN, de 27 ani a fost depistat pe strada Calea Vârşeţului la intersecţie cu strada Valea Cenchii, din municipiul Caransebeş, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

DISTRUGERE CU BÂTA
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 07.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de către L.MARIA din comuna Lupac, cu privire la faptul că S.DANIEL, de 46 ani, din Reşiţa, a pătruns fără acord în curtea imobilului său.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că bărbatul a pătruns în curtea locuinţei părţii vătămate, unde cu o bâtă a distrus mai multe ochiuri de geam termopan de la uşa de la intrare după care a plecat. Prejudiciul produs este de aproximativ 500 de lei.
Bărbatul a fost depistat pe raza localităţii Lupac şi se afla în stare avansată de ebrietate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

CU ALCOOL
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 15.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe I.SÂRGEAN, de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sf.Varvara din Moldova Nouă, având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

FĂRĂ ÎNMATRICULARE
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 16.00, poliţiştii rutieri l-au depistat pe P.OVIDIU, de 27 ani, în timp ce conducea pe raza comunei Ocna de Fier, un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat în data de 08.03.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

NUMĂR FALS DE ÎNMATRICULARE
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 16.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, au oprit pentru control o autoutilitară, pe bulevardul Republicii.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către S.MARINEL, de 34 ani din judeţul Iaşi, iar pe autoutilitară au fost montate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

ACCIDENT RUTIER
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 20.30, Postul de Poliţie Bozovici a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe Drumul Comunal Borlovenii Noi.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a constatat că în timp ce M.ION de 41 ani, conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a neatenţiei a pierdut controlul autovehiculului şi a acroşat o autoutilitară ce se afla staţionată pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile şi a fost proiectată într-un stâlp de joasă tensiune care a fost distrus.
În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a pasagerului B.EREMIA, de 45 ani, care a fost transportat la Spitalul Bozovici iar ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul condus de către M.ION avea valabilitatea numerelor provizorii de înmatriculare expirată din data de 21.01.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi distrugere.

A FOST TÂLHĂRIT
În data de 08.03.2011, în jurul orelor 21.30, Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 de către M.LIVIU de 54 ani, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.00, în timp ce se deplasa pe strada Gării spre locuinţa sa, a fost lovit de către un grup de tineri cu vârste cuprinse între 13 - 18 ani cu un laţ din lemn de la o bancă din parc, în zona capului, fiind trântit la pământ.
După ce a fost lovit cei trei l-au deposedat de două telefoane mobile, cheile de la locuinţă şi un pachet de ţigări.
Victimei, în urma loviturilor primite, i-au fost necesare un număr de cinci zile de îngrijiri medicale.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti au fost identificaţi C.D. de 16 ani, S.A. de 13 ani şi M.FLORIN de 14 ani, toţi din Oţelu, fiind suspectaţi de lovirea bărbatului.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar C.D. este cercetat şi în alte cinci fapte de furt calificat înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi ( două din societăţi comerciale şi trei din locuinţe).
Minorul C.D. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în data de 09.03.2011 Judecătoria Caransebeş a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.

CU PISTOLUL LA VÂNZARE
În data de 09.03.2011, în jurul orelor 13.00, în baza informaţiilor deţinute de lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Reşiţa, a fost depistat C.ANDREI de 34 ani, din Reşiţa, ce deţinea şi oferea spre vânzare, pe strada Progresului, un pistol de calibru 9 mm şi un încărcător cu 10 cartuşe.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este deţinător autorizat de arme şi nici nu deţinea acte de provenienţă a armei de foc.
Pistolul şi încărcătorul cu cartuşe a fost ridicat în vederea cercetărilor, în cauză întocmindu-se şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de arme.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu