sâmbătă, 12 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 ALCOOLUL LA VOLAN
În data de 12.03.2011, în jurul orelor 02.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş – Biroul Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Ardealului, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către D.IOAN, de 21 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Caransebeş în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 A REFUZAT TESTAREA CU ALCOOLTEST ŞI RECOLTAREA DE PROBE BIOLOGICE DE SÂNGE
În data de 12.03.2011, în jurul orelor 04.30, în timp ce lucrători din cadrul Biroului Rutier Reşiţa desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei, au oprit pentru control un autoturism.
Poliţistul a cerut actele conducătorului auto pentru control, însă acesta a refuzat şi a plecat fără a prezenta documentele. Ulterior, pe strada Bazna din municipiu, s-a reuşit identificarea acestuia ca fiind S.COSTINEL, de 41 ani.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care, în cauză s-a întocmit un dosar penal.

 SUSPECŢI DE FURT IDENTIFICAŢI
În data de 07.03.2011, în jurul orelor 11.30, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că între staţiile CF Ţiglărie şi Halta Obreja a fost sustrasă sârma de oţel de la circuitul telefonic aerian.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că sârma a fost sustrasă de pe patru feţe de stâlp, în total 200 m.
În urma investigaţiilor efectuate, în data de 11.03.2011 au fost identificaţi suspecţii furtului ca fiind L.SORIN de 39 ani şi P.RAUL de 30 ani, ambii din Oţelu Roşu.
Cantitatea de sârmă în greutate de 420 kg a fost găsită la o societate comercială.
Tot cu ocazia cercetărilor s-a constatat că cei doi sunt suspectaţi de comiterea unui alt furt săvârşit în data de 23.12.2010, atunci când s-a sustras sârma de la circuitele telefonice dintre staţiile Ţiglărie şi Iaz.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu