joi, 17 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FURTUL ŞI PICIOARELE LUI SCURTE
În data de 16.03.2011, în jurul orelor 08.00, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în magazia Districtului de întreţinere linii de unde au sustras 20 de bucăţi eclipse tip 49, 50 de bucăţi plăci prindere, 950 bucăţi tirfoane, două bucăţi şină tip 49 de cinci metri fiecare şi 150 de cleşti pentru prinderea şinei.
În urma cercetărilor desfăşurate a fost identificat suspectul furtului, acesta fiind P.TEODOR de 35 ani, din comuna Măureni.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul urmând a fi stabilit şi recuperat ulterior de la P.TEODOR.

DOSAR PENAL PENTRU FURT
În data de 16.03.2011, lucrătorii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Caraş-Severin, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe relaţia Caransebeş - Balta Sărată, i-au depistat pe P.VASILE ILIE de 23 ani, şi A.MARIAN GABRIEL de 35 ani, care au sustras un cupon de şină de cale ferată în lungime de şase metri din Staţia CF Balta Sărată, pe care intenţionau să-l valorifice ca fier vechi la o societate comercială.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

CU MAŞINA RĂSTURNATĂ
În data de 16.03.2011, în jurul orelor 09.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe DN 58 B.
Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce D.GHEORGHE GABRIEL, de 24 ani, din judeţul Galaţi conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, pe fondul oboselii şi neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă în dreaptă, răsturnându-se.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului S.RUPI, de 33 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale însă nu a necesitat internare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Din primele cercetări s-a constatat că în timpul producerii accidentului cei doi purtau centurile de siguranţă.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

SUSPECŢII UNUI FURT IDENTIFICAŢI ÎNTR-UN AUTOTURISM
În data de 16.03.2011, în jurul orelor 14.00, lucrătorii Postului de Poliţie Brebu, împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Zorlenţu Mare, au oprit pentru control pe DN 58, un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul era condus de către U.COSTICĂ, de 21 ani, care se afla împreună cu numiţii S.S., de 16 ani şi S.GHEORGHE, de 39 ani, suspecţi în comiterea unui furt comis în data de 15.03.2011 dintr-o societate comercială din comuna Brebu.
Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei unde au recunoscut fapta şi au înapoiat părţii vătămate bunurile sustrase, respectiv patru bucăţi de saboţi de rabă şi o baterie auto.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate.

FURTUL ŞI DOSARUL
În data de 15.03.2011, în jurul orelor 13.30, lucrătorii Postului de Poliţie Cornereva au fost sesizaţi de către V.GHEORGHE despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o menghină şi un vibrochen de tractor.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat I.P. de 15 ani, care a sustras şi ascuns bunurile în beciul locuinţei sale.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat.

TREI ŞI UN DOSAR PENAL
În data de 16.03.2011, în jurul orelor 22.30, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui scandal pe raza comunei Obreja.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că pe fondul consumului de alcool, în faţa Căminului Cultural, V. NISTOR a fost agresat de către G.MARCEL şi O.ALIN.
Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu cu ambulanţa pentru a i-se acorda îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

CU UN ALTFEL DE PERMIS
În data de 16.03.2011, în jurul orelor 23.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe M.LAURENŢIU, de 19 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea pe strada Progresului din localitatea de domiciliu un motociclu, fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru această categorie de autovehicul, ci doar pentru categoria B.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis este necorespunzător categoriei din care face autovehiculul.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu