sâmbătă, 12 martie 2011

Manifestarile de protest, in atentia jandarmilor


Jandarmii cărăşeni vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la manifestările de protest ce vor fi organizate de către sindicaliştii cărăşeni pe parcursul săptămânii următoare.
Jandarmii, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfaşurare a evenimentelor, prin monitorizarea activităţilor, în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin face un apel către toti cetăţenii care se vor afla în zona manifestărilor, precum şi participanţilor, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare, pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi linişte publică pe tot parcursul desfăşurării evenimentului.
De asemenea, adresăm rugămintea organizatorilor ca recuzita participanţilor să nu aibă conţinut obscen sau mesaje care contravin legislaţiei în vigoare.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu