luni, 21 martie 2011

Cei mai buni poliţişti la concursul de tir cu pistolul

Luni, 21 martie a.c., s-a desfăşurat prima competiţie sportivă organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin cu ocazia Zilei Poliţiei Române, şi anume, concursul de tir pentru cadrele inspectoratului.

Începând cu ora 12.00, poligonul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin a răsunat de împuşcăturile celor mai buni trăgători, care au ţintit spre titlul de campion la concursul de tir.
Competiţia a constat în executarea unei trageri cu bătrânul pistol „Carpaţi”, calibru 7,65 mm, asupra unui ţinte situate la 15 metri distanţă de concurenţi.
Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimerii ţinta şi a încerca să obţină punctajul maxim, de 60 de puncte, dar pentru a se „încălzi” au primit iniţial trei cartuşe.
Anul acesta trei dintre participanţi au avut acelaşi punctaj şi anume 57 de puncte, fapt pentru care s-a organizat o a doua şedinţă de tragere pentru a-i departaja.
O adevărată lecţie de tragere le-a dat poliţiştilor agentul şef BELCIU MIHAI, din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, care a obţinut 59 de puncte din 60 posibile şi, evident, s-a clasat pe primul loc.
L-a înălţime s-a situat şi agentul principal ISCRU MARIUS, din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, care a ocupat locul II, cu un total de 55 puncte, urmat de agentul şef adjunct CORNEA ADRIAN, din cadrul Postului de Poliţie Păltiniş, cu un total de 54 puncte.

Punctajele foarte bune obţinute la trageri au bucurat conducerea inspectoratului şi ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei certaţi cu legea…
Cu acest concurs, în care poliţiştii şi-au demonstrat agerimea ochiului şi stabilitatea mâinii, a debutat seria activităţilor sportive desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române din data de 25.03.2011.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu