marți, 15 martie 2011

PORT ILEGAL DE ARMĂ ALBĂ




Sâmbătă, 12 martie a.c., în jurul orei 14.00, reprezentanţii unui supermarket situat în cartierul Govândari din municipiul Reşiţa, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse din magazin.
O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe B. Gheorghe - Vlad, în vârstă de 29 de ani, din Reşiţa, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse alimentare, pe care le-a ascuns sub geacă, încercând să părăsească magazinul fără să plătească.
La controlul corporal sumar efectuat de jandarmi, asupra celui în cauză, au mai fost descoperite două cuţite: unul cu lungimea totală de 25 cm, din care partea tăioasă având lungimea de 11 cm iar celălalt cu lungimea totală de 25 cm, din care partea tăioasă având lungimea de 13 cm şi o şurubelniţă cap stea, în lungime totală de 20 cm.
Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „portul, fãrã drept, în locurile şi împrejurãrile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, ... fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire ...”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu