luni, 7 martie 2011

BULETIN INFORMATIV

Incendii la sfârşit de săptămână
Sâmbătă 05 martie a.c., un apartament, dintr-un bloc de locuinţe din strada Daliilor, din Reşiţa, risca să fie mistuit într-un incendiu izbucnit din cauza unei cratiţe uitată pe foc. Pompierii militari au intervenit prompt lichidând incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Tot sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie, din cadrul SC Caromet SA Caransebeş.
Pentru că a fost observat la timp, focul a putut fi localizat şi stins de către salariaţii uzinei. Ajunşi la faţa locului pompierii au constat că incendiul a izbucnit de la un tablou electric. Nu au fost înregistrate victime.

Duminică, 06 martie a.c., în jurul orei 20.00, un coş de fum necurăţat a pus în pericol o gospodărie din satul Prilipeţ. În acest caz a intervenit un echipaj de pompieri militari, de la Garda de Intervenţie nr. 2 Bozovici, care a stins funinginea aprinsă pe interiorul coşului.
Nu au fost înregistrate pagube sau victime, însă proprietarii au tras o sperietură zdravănă.


Vieţi salvate de pompierii reşiţeni
Duminică, 06 martie a.c., ora 08.20, ISU „Semenic” a intervenit, prin Detaşamentul de Pompieri Reşiţa, pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident rutier produs pe raza localităţii Bocşa.
În aceeaşi zi, la ora 18.15, un echipaj de la detaşamentul reşiţean a intervenit pentru salvarea unei femei în vârste de 88 de ani blocată în locuinţa sa. În momentul în care pompierii au ajuns în faţa casei au auzit strigătele de ajutor ale femeii, iar lângă uşa de la intrarea în casă se simţea un miros puternic de gaz metan.
Pompierii au reuşit să scoată, în siguranţă, femeia din casă şi să o predea echipajului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la faţa locului.



INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint
isusemenic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu