marți, 29 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

ŞI REFUZUL SE „RĂSPLĂTEŞTE” CU DOSAR PENAL
În data de 28.03.2011, în jurul orelor 14.30, Poliţia Băile Herculane a fost sesizată cu privire la faptul că un conducător auto circulă periculos pentru ceilalţi participanţi la trafic.
Poliţiştii rutieri au oprit autoutilitara condusă de acesta pe DN 57 B, pe raza comunei Iablaniţa, pentru control.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către M.LICĂ NICUŞOR, de 32 ani.
Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, acesta refuzând însă.
Fiind condus la Spitalul Municipiului Orşova pentru recoltare de probe biologice, acesta a refuzat, motiv pentru care poliţiştii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală.


VITEZA PROVOACĂ ACCIDENTE
În data de 29.03.2011, în jurul orelor 03.00, in timp ce D.FLORINEL, de 34 ani, din Moldova Noua, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, din direcţia Oraviţa spre Moldova Noua, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabil fiind umed, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a părăsit partea carosabilă acroşând atât imobilele din zonă cât şi un gard din beton situat în faţa unuia dintre acestea.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a celor doi pasageri, I.FLORIAN ADRIAN, de 29 ani, respectiv S.ANDREI JAN, de 19 ani, ambii din Moldova Nouă.
Victimele au fost transportate la Spitalul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu