marți, 8 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

A REFUZAT TESTAREA
În data de 07.03.2011, în jurul orelor 03.00, lucrătorii Postului de Poliţie Ciclova Română, au fost sesizaţi de P.CORINA, din Ciclova Română, cu privire la faptul că M.GHEORGHE, de 28 ani, conduce un autoturism sub influenţa alcoolului.
În urma cercetărilor efectuate bărbatul a fost depistat în apropiere de strada Gisini din Ciclova Română conducând un autoturism. Întrucât M.GHEORGHE nu a respectat semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, aceştia au pornit în urmărirea sa. În cele din urmă conducătorul auto a intrat cu autovehiculul într-un şanţ iar bărbatul a fost condus la sediul poliţiei în vederea testării cu aparatul alcooltest.
Odată ajuns la poliţie M.GHEORGHE a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, drept pentru care în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

FĂRĂ PERMIS DAR CU MAŞINĂ
În data de 07.03.2011, în jurul orelor 13.30, lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş, au oprit pentru control, pe strada Ardealului, un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către M.NICOLAE ALIN, de 22 ani, dar nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

DREPTATE CU PISTOLUL
În data de 07.03.2011, în jurul orelor 15.30, Poliţia Municipiului Caransebeş, a fost sesizată de către M.CONSTANTIN COSMIN, de 31 ani, de despre faptul că în timp ce se afla pe strada Romanilor, a avut loc un conflict spontan cu D.IOAN FLORIN, de 23 ani, acesta din urmă l-a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că cei doi şi-au adresat cuvinte jignitoare însoţite de acte de violenţă reciprocă. La un moment dat D.IOAN FLORIN a scos pistolul şi a făcut uz de acesta atât în plan vertical cât şi spre M.CONSTANTIN COSMIN .
Tânărul de 23 ani deţine permis de port armă şi un pistol (armă neletală) cu bile de cauciuc destinat autoapărării.

În urma incidentului victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde în urma investigaţiilor medicale efectuate s-a stabilit că acesta prezintă două plăgi împuşcate superficiale la coapsa stângă.
Arma de calibru 10 X 22 T împreună cu încărcătorul aferent, trei cartuşe şi două tuburi de cartuş au fost ridicate în vederea cercetărilor.
În cauză s-a întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept, din categoria celor supuse autorizării, şi lovire sau alte violenţe.

TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI
În data de 07.03.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa, i-au depistat şi identificat pe D.MIRCEA SIMION, de 21 ani şi D.ILIE GHEORGHE, de 30 ani, care au tăiat doi arbori de esenţă fag şi carpen cu diametrul de 38 respectiv 41 cm, din pădurea „Valea Măgurii” ce aparţine Ocolului Silvic Bocşa Montană.
Bărbaţii, după ce au sustras arborii i-au vândut unei persoane pentru suma de 100 lei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori nemarcaţi.

ALCOOLUL, ACCIDENTUL ŞI DOSARUL
În data de 07.03.2011, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe raza localităţii Rusca Montană.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce O.SAMUEL de 49 ani, conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autovehiculul care circula în faţa sa şi l-a acroşat. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto O.SAMUEL a rezultat o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Oţelu Roşu în vederea recoltării probelor biologice şi stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu