vineri, 30 martie 2012

„Şcoala altfel”, în subunităţile de pompieri



În calitate de partener al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, în cadrul programului „Şcoala altfel”, în perioada 02-06 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SEMENIC”, prin subunităţile de intervenţie din Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa, Moldova Nouă şi Bozovici, primeşte vizita unor grupuri de elevi şi cadre didactice de la şcolile din zona de competenţă. Cu această ocazie, oaspeţilor le vor fi prezentate aspecte importante legate de activităţile de prervenire şi intervenţie în caz de situaţii de urgenţă.

Astfel, clopoţelul “Şcolii Altfel” va suna, în curtea ISU „SEMENIC”, pentru prima dată, luni 02 aprilie 2012, când la Detapamentul de Pompieri Reşiţa sunt aşteptaţi, la ora 09.30, aproximtiv 40 de elevi din clasele a V-a şi a VIII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1 Bocşa. Detaşamentul de Pompieri Caransebeş va fi vizitat de către elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII Borlova.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin este o instituţie deschisă parteneriatelor care au ca scop şi obiectiv principal educaţia populaţiei, în general, a copiilor şi tineriilor, în special.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu