luni, 12 martie 2012

Cel puţin 8 persoane au fost ucise în două atacuri comise în Irak


Bagdad, 11 mar /Agerpres/ - Cel puţin opt persoane din două familii şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore în două atacuri separate comise la nord de Bagdad, a semnalat, pentru EFe, o sursă din cadrul poliţiei.

Un grup armat a asasinat duminică o persoană ce escorta un înalt funcţionar irakian, soţia sa, două dintre fiicele sale şi pe sora sa, în locuinţa din oraşul Al Tarmiya, la 40 de kilometri nord de capitală. După ce au intrat în locuinţă şi au comis asasinatele, agresorii au detonat în casă bombe artizanale şi au fugit.

Un bărbat înarmat a vizat sâmbătă o locuinţă din zona Al Jan, în centrul oraşului Balad, la 80 de kilometri nord de Bagdad, unde a ucis două femei şi un tânăr şi a rănit încă o persoană.

Pe de altă parte, trei civili au fost răniţi în urma detonării un dispozitiv artizanal în apropiere de un local din Baquba, la 65 kilometri nord-est de Bagdad. Această explozie a provocat serioase pierderi materiale în local şi în patru locuinţe din apropiere şi a avariat două vehicule parcate în zonă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu