vineri, 16 martie 2012

Incendii la case


Pompierii militari de la Detaşamentul Caransbeş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin au fost solicitaţi, în această dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acopoerişul unei case din municipiu, situată pe strada Muntele Mic.
Incendiul a fost semnalat, prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă -112, la ora 07.13, iar pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi au reuşit localizarea focului înainte ca acesta să se extindă la casele vecine. Valoarea bunurilor protejate este de 12.000 lei, iar cea a celor distruse de 3.000 lei.
Potrivit observaţiilor făcute la locul intervenţiei, incendiul a izbucnit, probabil, din cauza efectului termic produs de un coş de fum.

Un alt incendiu la care au fost chemaţi pompierii militari a izbucnit azi noapte, în jurul orei 02.00 la o casă particulară din municipiul Reşiţa, strada Ciprian Porumbescu. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără la acoprişul casei şi exista riscul de propagare a acestuia la alte două case vecine. Cauza probabilă de aprindere este scurcircuitul electric.
În incendiu au fost distruse bunuri a căror valoare este de aproximativ 20.000 lei, valoarea bunurilor protejate de foc fiind de 600.000 lei.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu