luni, 21 noiembrie 2011

Salvat din ştreang de oamenii legii

Duminică, 20 noiembrie a.c, în jurul orei 10.00, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică formată dintr-u jandarm şi un poliţist aflată în misiune pe strada Victoriei din localitatea Oraviţa, a fost sesizată telefonic prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat încearcă să-şi incendieze propriul imobil şi să-şi pună capăt zilelor.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula mixtă de ordine publică, care a sesizat că cele semnalate se confirmă, unde au salvat la timp un bărbat de aproximativ 44 de ani din Oraviţa, aflat în propriul apartament, pe un scaun, legat într-un ştreang, amemâninţând că se spânzură. Oamenii legii au intervenit cu rapiditate reuşind să convingă bărbatul să facă vreun gest necugetat, gest la care acesta cu greu a fost convins să renunţe.
Persoana în cauză care se pare că se certase cu soţia pe fondul unor divergenţe mai vechi, a fost preluată de către un echipaj medical de urgenţă, care i-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spitalul de psihiatrie din municipiul Reşiţa.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu