miercuri, 16 noiembrie 2011

Ardee...

Incendiu la Ciclova -Română

Marti 15 noiembrie a.c, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară, în localitatea Ciclova-Română.
În incendiul a cărui cauză probabilă de aprindere o constituie un sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile, au ars aproximativ 10 mp din acoperiş şi s-au deteriorat pereţii unei camere.


Incendiu la Brebu-Nou

Tot marţi, pompierii militari de la Detaşamentul Reşiţa, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă particulară în localitatea Brebu-Nou.
La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta la acoperişul imobilului si la două dintre camere, cu risc de propagare la întreg imobilul şi la imobilele învecinate.
În incendiul a cărui cauză probabilă de aprindere o constituie un coş de fum deteriorat, au ars acoperişul casei şi diverse bunuri materiale aflate în interior, în valoare de aproximativ 210.000 lei,iar valoarea bunurilor salvate şi protejate fiind de circa 260.000 lei.
O contribuţie importantă la limitarea proporţiilor incendiului, a constituit-o intervenţia promptă a lucrătorilor din cadrul SVSU Brebu-Nou şi Văliug, care au acţionat cu două autospeciale si opt voluntari până la sosirea pompierilor profesionişti.


Arderi necontrolate de vegetaţie uscată

Si tot marţi, pe teritoriul judeţului Caraş-Severin, s-au produs mai multe arderi necontrolate, în care au ars peste 20 de hectare de vegetaţie uscată,mărăciniş şi lăstăriş.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Plt.maj Sorin MEZIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu