miercuri, 30 noiembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ

Ilegal la pescuit


În după-amiaza zilei de 29.11.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş împreună cu un reprezentant al AJVPS Caraş-Severin Filiala Caransebeş au identificat cinci persoane aflate la pescuit ilegal pe malul răului Timiş, în zona Jupa-Balastiera.
B.FLOREA, de 30 de ani, V.CONSTANTIN, de 35 de ani, S.I., de 17 ani, P.BEBE, de 29 de ani şi P.FLORIN, de 33 de ani, au fost surprinşi în timp ce pescuiau prin metoda „greblare” cu instrumente de pescuit special destinate.
Asupra pescarilor au fost găsite cinci lansete şi diverse bunuri folosite la pescuit şi 21 de peşti din speciile mreană, clean şi scobar, în greutate de aproximativ 9 kg, care au fost confiscate.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nedeţinere de licenţă/autorizaţie pentru pescuit.

Prinşi în flagrant de poliţişti


Poliţiştii au surprins trei tineri în timp ce încercau să sustragă bunuri din incinta unei clădiri dezafectate ce aparţine unei societăţi comerciale situată pe strada A.I.Cuza din municipiul Caransebeş.
S.IOSIF, de 18 ani, N.GABRIEL, de 20 de ani şi B.M., de 16 ani, toţi din Caransebeş au fost surprinşi de poliţişti în incinta clădirii de unde încercau să sustragă 6 bucăţi de ţeavă metalică cu lungimea de aproximativ 3,5 m cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
Verificările efectuate au indicat faptul că ţevile au fost tăiate de cei trei tineri cu un bomfaier în cursul zilei de 29.11.2011 în jurul 12.00, iar după câteva ore au revenit pentru a lua bunurile.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Acroşat pe trecere


În după-amiaza zilei de 29.11.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 68, în urma căruia o persoană a fost rănită.
Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce A.ANDREEA, în vârstă de 21 de ani, conducea un autoturism, pe raza localităţii Băuţar, nu a acordat prioritate de trecere pietonului V.SIMION, în vârstă de 48 de ani, aflat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni, pe care l-a acroşat.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a refuzat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Prinşi cu …..fierul “în sac”

O patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, în cursul zilei de 29.11.2011, au identificat doi tineri care încercau să vândă 11 bucăţi de ţeavă din fier de aproximativ 1,5 m, la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza municipiului.
Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că ţevile au fost sustrase în data de 28.11.2011, din curtea unui depozit de materiale de construcţii situat pe Calea Timişoarei.
Cei doi tineri, S.ALEXANDRU, în vârstă de 29 de ani, şi B.RUDY, de 20 de ani, ambii din Reşiţa au fost conduşi la sediul poliţiei, unde oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu