miercuri, 23 noiembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ


Accident de circulaţie cu un moped


Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată despre faptul că O. MĂRIOARA, de 32 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihai Eminescu, din municipiu, la intersecţia cu str. C.D. Loga nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a lovit cu partea dreaptă faţă un moped condus regulamentar de M. ION, de 50 ani, din Caransebeş.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului care a fost internat la secţia Neurochirurgie a Spitalului Municipal Caransebeş.
Faţă de O. MĂRIOARA se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Cu numerele provizorii de circulaţie expirate


În data de 21.11.2011, ora 14.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au depistat pe D. SĂMĂILĂ, de 53 ani, din Cornereva, conducând un autoturism pe Calea Severinului din Caransebeş şi care avea autorizaţia de circulaţie expirată.
În continuare se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.


„Colecţionar de infracţiuni”


Un echipaj de poliţie l-a depistat pe B. PETRU, de 23 ani, din Sacu, care conducea un autoturism pe D.J. 680, între localităţile Tincova şi Sacu.
Cu ocazia controlului s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul în cauză este neînmatriculat. Plăcuţele de înmatriculare care se aflau pe autoturismul oprit pentru control au fost luate de pe un alt autoturism.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”; „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”; „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul a unei persoane care nu posedă permis de conducere”.


Conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice


În data de 21.11.2011, ora 16.37, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată cu privire la faptul că P. DANIEL MARIAN, de 23 ani, din localitate, conducea un autoturism, pe str. Republicii din Bocşa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat,
Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg./l. alcool pur în sânge”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu