joi, 17 noiembrie 2011

LIBER LA ARMA DIN DOTARE


Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a declarat că agenţii de poliţie trebuie să înlăture frica, să înlăture acea temere că, dacă vor folosi armele din dotare, cine ştie ce se va întîmpla. Liviu Popa a mai spus că va fi de partea tuturor angajaţilor IGPR care îşi fac datoria şi că va fi un scut de protecţie pentru toţi: "Le cer să fie fermi şi să folosească armele".

Şeful Poliţiei a dat drept exemplu pozitiv cazul de la Mehedinţi, cînd un poliţist a tras într-un scandalagiu care i-a înjunghiat o colegă. Poliţista, în vîrstă de 23 de ani, făcea parte dintr-un echipaj solicitat să aplaneze un conflict izbucnit între cinci bărbaţi din localitatea Poroiniţa.

Popa a mai declarat că, în primele nouă luni ale acestui an, au fost destructurate 230 de grupări de crimă organizată în care acţionau peste 1.100 de persoane, dintre care 900 au fost arestate. În plus, alte 273 de grupări mai mici au fost destructurate de poliţiştii de judiciar. În acestea acţionau 1668 de persoane şi au fost arestate 728. „În acest moment 394 de grupări sunt monitorizate”, a mai precizat şeful Poliţiei Române, care a mai explicat că şi oamenii legii care au încurajat dezvoltarea acestor grupări au fost şi sînt cercetaţi.

Un comentariu:

  1. Sursa imaginii pe care ai folosit-o: http://idaniphotography.deviantart.com/art/F-k-tha-Police-186258210

    RăspundețiȘtergere