joi, 27 septembrie 2012

Protecţia infrastructurilor critice la UNAp 

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” va găzdui vineri, 28 septembrie, de la ora 09.00, simpozionul cu tema „Protecţia infrastructurilor critice în sectoarele alimentaţie şi apă. Cooperarea dintre sectorul public, mediul de afaceri şi societatea civilă”.
Manifestarea, organizată de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, prin Comitetul Naţional pentru Securitate şi Strategie Alimentară, împreună cu Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, îşi propune să contribuie la înţelegerea şi aprofundarea conceptului de protecţie a infrastructurilor critice, precum şi la fundamentarea ştiinţifică a opţiunilor şi deciziilor specifice sectoarelor alimentaţie şi apă, din perspectiva realizării unei dezvoltări durabile a societăţii.
 Simpozionul reuneşte specialişti care, prin schimbul de opinii şi experienţă, vor evidenţia necesitatea iniţierii şi dezvoltării relaţiilor de cooperare la nivel naţional între proprietarii, administratorii şi/sau operatorii infrastructurilor critice, Guvern şi societate, în vederea managementului eficient al riscurilor şi asigurării unui răspuns adecvat în cazul perturbării sau distrugerii infrastructurilor critice.


Biroul de Presă

Un comentariu:

  1. Cu cine va laudati voi si Academia Oamenilor de Stiinta, ca aparati infrastructurile critice. Analizati studiile unor persoane - de altfel sus puse din Comitetul National pentru Securitate si Strategie Alimentara, absolvente de Bioterra, ca tot e scandulul cu analfabetii astia. Un specialist cu studii absolvite pe merit, cu specializari in strainatate si cu doctorat, e considerat inutil.

    RăspundețiȘtergere