miercuri, 26 septembrie 2012

Două explozii puternice la Damasc, dintre care una alături de clădirea Statului Major

Damasc, 26 sep /Agerpres/ - Două deflagraţii de mare intensitate au zguduit miercuri dimineaţă centrul capitalei siriene Damasc, după cum transmite canalul de televiziune Al Manar, indicând că una din explozii s-a produs chiar alături de sediul Statului Major al armatei siriene. Televiziunea oficială, preluată de AFP, transmite că la locul incidentul s-a declanşat un incendiu.

'Două explozii teroriste s-au produs în apropiere de clădirea Statului Major din Damasc', a relatat televiziunea oficială fără să avanseze un bilanţ imediat al posibilelor victime.

Informaţia a fost confirmat de Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH), o organizaţie neguvernamentală cu sediul la Londra, care precizează că prima deflagraţie a avut loc în piaţa ultrasecurizată a Omeiazilor, în centrul capitalei, iar celalată în cartierul Kafar Sousse, în sectorul vest al Damascului.

A doua explozie a fost însoţită de tiruri de arme automate de calibru mediu, conform OSDH, fără o estimare a numărului victimelor sau a proporţiei distrugerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu