vineri, 27 mai 2011

LUARE DE MITĂ

La data de 26.05.2011, orele 13,30, un cetăţean în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în localitatea Bocşa, s-a prezentat la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin pentru a sesiza faptul că în timp ce circula cu o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, pe raza localităţii Bocşa a fost oprit în trafic de către un echipaj mixt al Serviciul Poliţiei Rutiere şi Registrul Auto Român, ocazie cu care au fost constatate unele defecţiuni la sistemul de iluminare al autovehiculului.
Agenţii de poliţie M. LUCIAN şi C. IONUŢ i-au solicitat cetăţeanului în cauză să se deplaseze la un bar din apropiere pentru a lăsa suma de 100 de euro la barmana localului, pentru a nu fi aplicată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare. Bani urmau a fi ridicaţi ulterior de către cei doi poliţişti.
În urma celor sesizate a fost constituită o echipă operativă sub coordonarea procurorului delegat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, poliţişti din cadrul I.P.J. Caraş-Severin şi ofiţeri de la DGA Serviciul Anticorupţie Caraş-Severin care au realizat operaţiunea de flagrant, cei doi agenţi de poliţie fiind găsiţi cu suma de 50 euro fiecare asupra lor.
Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de articolul 254 Cod Penal (luare de mită), agentii de politie au fost retinuti, in vederea continuarii cercetarilor, pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta.. Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu