marți, 17 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

DIN NOU VITEZA
În dimineaţa zilei de 16.05.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane au intervenit la producerea unui accident rutier produs pe DN 6.
Echipa operativă deplasată la faţa locului s-a constatat că în timp ce D.DRAGOŞ, de 25 de ani, conducea un autoturism pe raza comunei Topleţ, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile a sensului opus de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin unde a rămas internat.
D.DRAGOŞ a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

I-A FOST DISTRUS AUTOTURISMUL
În cursul zilei de 16.05.2011, S.CIPRIAN a depus o plângere la Poliţia Moldova Nouă prin care a sesizat faptul că în dimineaţa zilei de 15.05.2011, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla într-un local, a fost lovit de către R.VASILE, de 31 ani, ulterior acesta producându-i distrugeri şi autoturismului său, căruia i-a spart cu o bâtă de baseball, parbrizul şi i-a înţepat două anvelope.
În prezent poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate în cauză întocmindu-se şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire şi alte violenţe.

CU AUTOTURISMUL RADIAT
Pe timpul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada N.Titulescu din Moldova Nouă în cursul zilei de 16.05.2011, în jurul orelor 18.30, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul.
În urma verificărilor s-a constatat că S.GHEORGHE, în vârstă de 70 de ani, conducea un autoturism ce a fost radiat din circulaţie în luna decembrie 2009.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

CARNE DE CAL FĂRĂ DOCUMENTE
În după-amiaza zilei de 16.05.2011, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin au oprit în trafic, pe calea Caransebeşului au autoturism pentru control.
În urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către S.PETRU, de 43 de ani, iar la controlul maşinii, în portbagaj şi pe bancheta din spate a fost găsită cantitatea de 200 kg carne de mânz pentru care bărbatul nu a avut documente de provenienţă, declarând că este pentru consum propriu.
De asemenea oamenii legii au constatat că nu au fost respectate condiţiile de siguranţă şi igienă a alimentelor ( carnea fiind depozitată în saci de rafie) şi nici nu s-au prezentat documente de abatorizare.
Poliţiştii împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar veterinare au ridicat întreaga cantitate de carne în vederea cercetărilor iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 720 lei.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu