joi, 19 mai 2011

FURT DIN SUPERMARKET


Miercuri, 18 mai a.c, în jurul orei 18.00, o patrulă de jandarmerie ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Reşiţa, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o persoană a sustras produse cosmetice.
Patrula de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde a identificat-o pe Cristiana B., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Reşiţa, care profitând de neatenţia personalului, a sustras din supermarchet produse cosmetice pe care le-a ascuns în geanta pe care o avea asupra sa, ieşind pe lângă casa de marcat fără a le plăti.
Aceasta după ce a reuşit să treacă de casa de marcat, a fost oprită de agenţii de pază ai supermarketului, care au observat neregula, sesizând imediat oamenii legii.
În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celei în cauză actele premergătoare fiind susceptibilă de comiterea infracţiunii de “furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat reprezentantului supermarchetului.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu