luni, 2 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

ANVELOPA ŞI ACCIDENTUL
În dimineaţa zilei de 01.05.2011, în jurul orelor 04.00, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 6 şi soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce S.FRANCISC, de 40 de ani, conducea un autoturism pe raza localităţii Bucoşniţa, din direcţia Caransebeş spre Orşova, a observat că pe sensul său de mers se află o anvelopă, a pierdut controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens răsturnându-se în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru pasageri, respectiv a lui M.NICOLAE, de 37 de ani, pasager în partea din dreapta faţă, D.PETRU, de 30 de ani, D.CATALINA, de 24 de ani şi a minorei D.B. în vârstă de doi ani, pasageri pe bancheta din spate. Toţi au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş pentru a li se acorda îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

DEPISTAT DE POLIŢIŞTI CU AUTOVEHICULUL NEÎNMATRICULAT
Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Moldova Nouă, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier în data de 01.05.2011, în jurul orelor 14.00, au oprit pentru control un autoturism ce rula pe strada Unirii.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către Z.NELU, în vârstă de 40 de ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie pentru numerele de înmatriculare a fost expirată din data de 26.04.2011.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.




PE MOTOCICLETĂ FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
În după amiaza zilei de 01.05.2011, în jurul orelor 13.00, lucrătorii Postului de Poliţie Socol au oprit în trafic, pe DJ 571 C pentru control o motocicletă.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel care a condus autovehiculul este G.ZORAN, în vârstă de 21 de ani, însă nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Tânărul nu a prezentat cartea de identitate a motocicletei, însă a declarat că acesta are o capacitate peste 100 cm3 .
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

DOUĂ ÎNTR-UN DOSAR PENAL
În cadrul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Trandafirilor din Băile Herculane în ziua de 01.05.2011, în jurul orelor 02.00 poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către S.ADRIAN, în vârstă de 19 ani, însă fără a poseda permis de conducere.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Orşova pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, tânărul a refuzat recoltarea probelor.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu