luni, 16 mai 2011

Continuă activitatea de combatere a evaziunii fiscale şi a contrabandei


Patru persoane au fost reţinute duminică seara şi duse la audieri, după percheziţiile efectuate în trei locaţii din localitatea Zlatiţa, din care o persoană a primit propunere de arestare preventivă.
Tot cu acest prilej, au fost ridicate bunuri, înscrisuri şi valori în sumă de circa 2.000 euro, documente care dovedesc anumite tranzacţii bancare şi implicarea în activitatea infracţională.
Acţiunea reprezintă continuarea unui dosar penal care se află în documentare, în ceea ce priveşte activitatea infracţională a altor şapte persoane, pentru contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală.
„Şi în perioada următoare, lucrătorii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin vor continua activitatea de combatere a evaziunii fiscale şi a contrabandei, în special cea cu ţigări. Din păcate, se pare că activitatea de contrabandă are rădăcini adânci, iar renunţarea la astfel de practici nu este uşoară în rândul infractorilor. Însă nici organele abilitate nu se vor da bătute”, dă asigurări prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Ţunea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu