joi, 12 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

ACCIDENT RUTIER PE DN 57
În data de 11.05.2011, în jurul orelor 18.00, în timp ce P. MARIANA, de 34 ani, conducea un autoturism, pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Moldova Nouă, într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe contrasens, şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către C.CONSTANTIN, de 55 ani.
În urma accidentului conducătoarea auto P.MARIANA a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta, fiica sa în vârstă de 13 ani, a fost rănită grav, fiind internată la Spitalul Judeţean Reşiţa urmând a fi transferată la Spitalul de Urgenţă Timişoara.
De asemenea, în urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto C.CONSTANTIN şi a pasagerului N.PAVEL, de 52 de ani. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Oraviţa unde au rămas sub supraveghere.
Conducătorul auto C.CONSTANTIN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

DOI ANI ÎNCHISOARE PENTRU UCIDEREA UNUI CÂINE
Lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au reţinut un bărbat pe numele căruia Judecătoria Reşiţa a emis, în data de 10.05.2011, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de cinci ani.
În cursul nopţii de 4/5 ianuarie 2010, S.ADRIAN, de 38 de ani, împreună cu B.GABRIEL şi F.FLORIN se aflau în locuinţa celui din urmă unde consumau băuturi alcoolice.
La un moment dat S.ADRIAN şi B.GABRIEL au lovit uşa de acces în locuinţa unei femei ce se afla împreună cu concubinul acesteia, vecini cu F.FLORIN. Au dislocat uşa, după care celor doi (femeii şi concubinului) le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.
S.ADRIAN cunoscând că partea vătămată deţine în apartament o căţeluşă de talie mică, pe care o avea de 11 ani, a strâns-o cu mâinile de gât şi a aruncat-o pe betonul din hol, omorându-o.
Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost emis pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, ucidere a unui animal cu intenţie, violare de domiciliu şi distrugere. Din cei cinci ani de pedeapsă, doi ani au fost pentru ucidere a unui animal cu intenţie.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu