luni, 16 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ


INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI
Pe timpul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe DN 6 în cursul zilei de 15.05.2011, în jurul orelor 14.30, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul.
În urma verificărilor s-a constatat că D.VASILE, în vârstă de 36 de ani, conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie a fost expirată din data de 25.03.2011.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
După câteva ore lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş au oprit pentru control un alt autoturism ce se deplasa pe strada Ardealului din municipiu.
În urma verificărilor s-a constatat că S.PAUL, în vârstă de 20 de ani, conducea autovehiculul având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei
Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

FURTULUI I SE FACE DOSAR PENAL
În cursul zilei de 14.05.2011, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Biniş de unde au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 500 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de lucrătorii Postului de Poliţie Biniş a fost identificat suspectul furtului acesta fiind C.DUMITRU, în vârstă de 24 de ani.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A FOST GĂSIT DECEDAT
În dimineaţa zilei de 16.05.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de către un bărbat prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că într-un sălaş de pe Dealul Morii a găsit o persoană decedată.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că R.GHEORGHE în vârstă de 59 de ani, este decedat prin spânzurare, în şopronul sălaşului.
Din primele verificări se pare că bărbatul îl ajuta la treburile gospodăreşti de aproximativ doi ani pe bărbatul căruia îi aparţinea sălaşul.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, în cauză nefiind suspiciuni de omor.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu