sâmbătă, 14 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

A ACCIDENTAT O BĂTRÂNĂ
În dimineaţa zilei de 12.05.2011, în jurul orelor 10.00, C.CATALIN, de 32 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe un trotuar de pe strada Nicolae Titulescu, cu o autoutilitară, nu s-a asigurat şi a accidentat-o pe M.OLGA care a căzut pe carosabil lângă bordura trotuarului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii în vârstă de 71 de ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa unde a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

MOTOCICLETĂ IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER
Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit în cursul zilei de 12.05.2011, orele 19.00 la un accident rutier produs pe DC 4.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce A.NICOLAE, de 34 de ani, conducea o motocicletă neînmatriculată din direcţia localităţii Iaz spre Var, din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul vehiculului şi a părăsit partea carosabilă unde s-a izbit de o autoutilitară staţionată.
A.NICOLAE poseda permis de conducere doar pentru categoriile B, C şi E nu şi pentru categoria A.
În urma accidentului conducătorul motocicletei a decedat pe loc.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.
În jurul aceleaşi ore poliţiştii au intervenit la un alt accident rutier produs pe raza localităţii Obreja soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce B.MARIUS de 19 ani, conducea un autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu s-a angajat în depăşirea unui autoturism care a efectuat viraj la stânga spre DJ 608 şi a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul care a efectuat virajul la stânga a fost condus de către H.LIVIU, de 32 de ani, iar în urma accidentului acesta a fost rănit uşor, fiind internat la Spitalul Municipal Caransebeş.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

URMĂRIT NAŢIONAL DEPISTAT LA RUSCA
În cursul zilei de 12.05.2011, lucrătorii din cadrul Poliţiei Comunale Teregova au depistat un bărbat urmărit naţional pe raza localităţii Rusca.
Pe numele bărbatului Judecătoria Carei a emis în data de 04.05.2011 un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru un an sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Bărbatul a fost depistat într-un grup de muncitori ce efectuau lucrări la DJ 608 Rusca - Cornereva.
În data de 18.02.2010, T.IOSIF, de 41 de ani, a sustras din faţa unui bar din Secăşeni o bicicletă pe care partea vătămată a recuperat-o ulterior.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

SUSPECTUL UNUI FURT REŢINUT DE POLIŢIŞTI
În cursul zilei de 02.05.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată despre faptul că în perioada 11.04 – 02.05.2011, persoane necunoscute au intrat în perimetrul unei societăţi comerciale, de unde au sustras un număr de 41 de bucăţi contactori cu pastile de argint şi 90 de metri liniari de cablu electric din cupru, în valoare de aproximativ 95000.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În urma investigaţiilor efectuate s-a reuşit identificarea suspectului furtului, T.CONSTANTIN, de 25 de ani, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa s-a dispus interdicţia acestuia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.


ŞI IAR FURT
În cursul zilei de 19.05.2011, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată cu privire la faptul că autori necunoscuţi au tăiat un cablu de fibră optică şi au sustras cabluri electrice de împământare ale şase ansambluri de antenă pentru telefonie mobilă amplasate pe un spital din municipiu.
În urma investigaţiilor efectuate, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au reuşit identificarea suspecţilor în data de 12.05.2011, aceştia fiind V.ISTVAN, de 18 ani, V.C., de 17 ani, şi M.D. de 13 ani.
Tinerii sunt cunoscuţi cu preocupări şi antecedente penale.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere, prejudiciul urmând a fi comunicat de societatea păgubită.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu