miercuri, 18 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

A TRAVERSAT NEREGULAMENTAR ŞI A FOST ACROŞAT DE UN AUTOTURISM
În cursul zilei de 17.05.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în jurul orelor 12.30, pe raza oraşului.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce G.CONSTANTIN, de 41 ani, conducea un autoturism pe strada Lugojului, l-a acroşat pe S.DORU, de 56 de ani, care traversa strada prin spatele unui vehicul staţionat fără a se asigura şi prin loc nepermis.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Reşiţa, unde a rămas internat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FĂRĂ PERMIS PE DRUMURILE PUBLICE
Pe timpul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza localităţii Constantin Daicoviciu în cursul zilei de 17.05.2011, în jurul orelor 13.00, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul.
În urma verificărilor s-a constatat că B.NATALIA, în vârstă de 43 de ani, conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere, iar valabilitatea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare a expirat în data de 24.03.2011.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.
Tot în cadrul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu au oprit pentru control un autovehicul ce rula pe strada Republicii din oraş, în seara zilei de 17.05.2011.
În urma verificărilor s-a constatat că S.ILIE, în vârstă de 54 de ani, este cel care conducea autoturismul.
La testarea cu aparatul alcooltest a bărbatului a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Oţelu Roşu unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

I S-A LĂSAT LA MEZELURI
În seara zilei de 17.05.2011, angajatul unui supermarket de pe raza oraşului Bocşa a surprins-o pe S.CLAUDIA, în vârstă de 23 de ani, în timp ce sustrăgea mezeluri din magazin.
În acest caz au intervenit şi oamenii legii care au condus-o pe tânără la sediul poliţiei pentru cercetări.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat.

MOARTE STUPIDĂ
În seara zilei de 17.05.2011, Poliţia Comunală Teregova a fost sesizată cu privire la faptul că la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş se află un bărbat cu gâtul secţionat, în urma unui incident produs în jurul orelor 19.00.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că R.ŞTEFAN, în vârstă de 32 de ani, l-a ajutat la tăiatul lemnelor pe S.TOMA, în vârstă de 52 de ani, folosind un motofierăstrău (drujbă). La un moment dat, S.TOMA a alunecat din neatenţie, fiind lovit în zona gâtului de lama drujbei ce era în funcţiune. În urma leziunilor suferite bărbatul a decedat.
Cadavrul victimei a fost depus la Morga Spitalului Municipal Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu