miercuri, 18 mai 2011

ACCIDENT MORTAL PE DN58 B



În noaptea de 11/12.05.2010, în jurul orelor 02.00, poliţiştii rutieri a fost solicitaţi să intervină la producerea unui accident rutier produs pe raza oraşului Bocşa.
În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce D.MIHAIL, de 18 ani, conducea un autoturism pe strada Republicii din Bocşa, din direcţia Timişoara spre Reşiţa, din cauza vitezei a pierdut controlul vehiculului, şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, rănirea gravă a pasagerului din partea dreaptă faţă, T.SABIN, de 26 de ani şi decesul pasagerei P.MINODORA, de 20 de ani, pasageră pe bancheta din spate a vehiculului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
D.MIHAIL a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca în data de 13.05.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu