duminică, 15 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

 A DECEDAT PE MALUL RĂULUI
În după-amiaza zilei de 13.05.2011, în jurul orelor 15.00 Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe malul râului Bârzava, în dreptul blocului nr.19 de pe bulevardul Muncii din municipiu, se află un cetăţean decedat.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a găsit cadavrul unei persoane de sex masculin care era decedat prin spânzurare. Întrucât asupra sa nu avea nici un act de identitate nu s-a putut stabili cine este bărbatul.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa în vederea necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, în cauză nefiind suspiciuni de omor.
După câteva ore, în urma investigaţiilor efectuate de oamenii legii s-a reuşit identificarea bărbatului, acesta a fost M.MIHAI, de 39 de ani, din Reşiţa.

 CU PERMISUL SUSPENDAT
În timpul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza localităţii Berzovia în cursul zilei de 13.05.2011, în jurul orelor 16.00, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul.
În urma verificărilor s-a constatat că T.IONIŢĂ, în vârstă de 32 de ani, conducea autoturismul având permisul de conducere suspendat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 ULTIMA CĂLĂTORIE CU TRENUL
În seara zilei de 13.05.2011, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa Nord au fost sesizaţi în jurul orelor 23.30, cu privire la faptul că în garnitura trenului P 9169 care circula pe ruta Caransebeş - Reşiţa Sud, într-un compartiment de clasa a II- a se află o persoană de sex masculin decedată.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de aproximativ 50-55 de ani este decedat, fără a prezenta urme de violenţă pe corp.
Întrucât bărbatul nu avea asupra sa nici un document de identitate, nu s-a putut stabili cine a fost acesta.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa în vederea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, în cauză nefiind suspiciuni de omor.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a-l identifica pe bărbat.

 IAR ALCOOLUL
În dimineaţa zilei de 14.05.2011, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale produs în jurul orelor 06.30, pe DN 58.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în timp ce P.VIOREL, de 47 ani, conducea un autoturism, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă avariind autovehiculul după care revine pe şosea unde se opreşte întrucât anvelopele de pe partea dreaptă i-au explodat.
Conducătorul auto fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 ALCOOLEMIA, PERMISUL ŞI DOSARUL
În timpul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza oraşului Oţelu Roşu în cursul zilei de 14.05.2011, în jurul orelor 22.00, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul ce se deplasa pe strada Republicii.
În urma verificărilor s-a constatat că T.NICOLAE, în vârstă de 52 de ani, conducea un autoturism având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oţelu Roşu, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Cu doar o oră înainte, lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş au oprit pentru control un alt autoturism ce se deplasa pe strada Ardealului din municipiu.
În urma verificărilor s-a constatat că M.ALIN, în vârstă de 32 de ani, conducea autovehiculul fără a poseda permis de conducere.
Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

 PORC MISTREŢ ACROŞAT DE UN AUTOTURISM
Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs în seara zilei de 14.05.2011, în jurul orelor 22.30, pe DN 57.
În urma cercetării la faţa locului efectuate de către oamenii legii s-a stabilit că în timp ce B.CONSTANTIN, în vârstă de 63 ani, conducea un autoturism, din direcţia Răcăşdia spre Oraviţa, a accidentat un porc mistreţ ce a pătruns brusc pe partea carosabilă şi pe care bărbatul nu a mai avut timp să îl evite. Ulterior animalul s-a ridicat şi a fugit.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei B.EUGENIA, de 60 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Oraviţa unde a rămas sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu