joi, 19 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ



ÎMBIBAŢIA LA DOSAR
În urma sesizării primite, lucrători din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane au oprit pentru control un autovehicul ce rula pe DN 67D, în dimineaţa zilei de 18.05.2011.
În urma verificărilor s-a constatat că T.ROMEO, în vârstă de 53 de ani, este cel care conducea autoturismul.
La testarea cu aparatul alcooltest a bărbatului a rezultat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Orşova unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI
În cursul zilei de 17.05.2011 lucrători din cadrul Postului de Poliţie Rusca Montană au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii tăierii ilegale şi furtului de material lemnos.
În cadrul acestor activităţi a fost depistat R.SILVIU, de 27 de ani, care în perioada 02-08.05.2011 a tăiat ilegal şi sustras din fondul forestier un număr de 56 arbori esenţă de brad, respectiv circa 12 mc de masă lemnoasă în valoare de aproximativ 2000 lei.
Materialul lemnos a fost recuperat în totalitate, iar în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

ZARVĂ ÎN PIAŢĂ
În cursul zilei de 18.05.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Moldova Nouă au fost sesizaşi telefonic de către V.GRIGORE, de 25 de ani, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu acte de violenţă de un grup de patru persoane în zona pieţei agroalimentare din oraş.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a constatat că între V.GRIGORE şi H.MIRCEA, de 30 de ani, a izbucnit un conflict spontan, cei doi lovindu-se reciproc, iar celelalte trei persoane din grup, respectiv R.VALERIU, de 31 de ani, T.MARIUS de 26 de ani şi P.CONSTANTIN, de 35 de ani, l-au ameninţat cu acte de violenţă pe V.GRIGORE.
Poliţiştii au aplanat conflictul şi i-au condus pe bărbaţi la sediul poliţiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.
Atât V.GRIGORE, cât şi H.MIRCEA au depus la Poliţia Moldova Nouă plângeri pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, dar şi pentru ameninţare.

ÎNŢELEGERE AMIABILĂ ŞI NU PREA
În urma unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale produs la ieşire din localitatea Slatina Timiş, în seara zilei 18.05.2011, între cei doi conducători auto implicaţi a izbucnit un conflict spontan.
În urma acestui conflict J.ION, de 52 de ani, a depus o plângere la Postul de Poliţie Slatina Timiş prin care a sesizat că a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către T.MARCEL, de 34 de ani.
Poliţiştii în urma cercetărilor efectuate au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu