miercuri, 25 mai 2011

În luptă, cu apa şi focul


Marţi, 24 mai a.c., pompierii militari din Caraş-Severin au intervenit pentru asanarea teritoriului de muniţie rămasă neexplodată, pentru stingerea unor incendii şi pentru sprijinirea populaţiei afectată de precipitaţii.
Astfel, în cursul zilei de ieri, urmare a precipitaţiilor înregistrate pe raza municipiului Reşiţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină în zece locaţii pentru evacuarea apei. Cele mai multe intervenţii au avut loc la locuinţe particulare pentru evacuarea apei din curţi, grădini sau pivniţe. Situaţia cea mai grea fost înregistrată la Pasajul TMK. Nu au fost înregistrate pagube semnificative.
Tot marţi, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate ce se manifesta în curtea unei societăţi comerciale din oraşul Moldova Nouă şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit, în cursul nopţii, la o florărie din centrul municipiului Reşiţa.
Echipa pirotehnică a ISU „SEMENIC” a participat la două misiuni de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. Misiunile s-au desfăşurat în municipiul Reşiţa şi au fost ridicate o bombă de artilerie calibru 120 mm, respectiv un proiectil explozibil calibru 85 mm. Misiunile au fost încheiate fără a fi înregistrate probleme.


INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu