vineri, 20 mai 2011

BULETIN DE PRESĂ

FRUCTE ŞI LEGUME FĂRĂ DOCUMENTE
În cursul zilei de 19.05.2011 lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa l-au depistat pe raza oraşului pe A.NISTOR, în vârstă de 30 de ani, în timp ce transporta cu un autovehicul cantitatea de 1608 kg legume şi fructe, fără a poseda documente legale de transport şi de provenienţă a mărfii.
Poliţiştii au ridicat produsele în vederea cercetării, iar conducătorului auto i s-a întocmit un proces-verbal de contravenţie fiind sancţionat cu suma de 1000 lei.

A REFUZAT RECOLTAREA PROBELOR DE SÂNGE
În seara zilei de 19.05.2011, în timp ce lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către B.GEORGICA, de 49 de ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în sânge. Fiind condus la Spitalul de Urgenţă Caransebeş bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz al conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu