marți, 13 decembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ

A lovit copacul după care a plecat de la locul accidentului


În seara zilei de 12.12.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a găsit doar un autovehicul înmatriculat în străinătate izbit de un copac.
Oamenii legii l-au identificat imediat pe bărbatul care a condus autovehiculul, în faţa imobilului unde acesta locuieşte în Reşiţa, iar la testarea acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că pe fondul consumul de alcool şi al vitezei excesive a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile, după care conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Când tânărul a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge i-au fost acordate şi îngrijiri medicale întrucât a fost rănit uşor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumuri publice a unui vehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident rutier ca urmare a producerii unei infracţiuni.

Şi iar alcool


În seara zilei de 12.12.2011, a fost depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, care s-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.
I.CATALIN a fost oprit pentru control la intersecţia străzii Trandafirilor cu DN 6 din Băile Herculane.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Orşova unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă pentru conducere pe drumuri publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu