joi, 1 decembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ

Curbă periculoasă şi viteză


Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs în seara zilei de 30.11.2011, pe raza comunei Domaşnea, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule încărcat cu porumb.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, în urma cercetărilor, că C.MARIAN, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, din direcţia Caransebeş spre Orşova, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta, E.ION, de 49 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Caransebeş pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internat.
Cadavrul conducătorului auto a fost depus la morga spitalului din Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Cu alcool la volan


În noaptea de 30.11/01.12.2011, un bărbat a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
C.GHEOEGHE, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti pentru control pe bulevardul Republicii din Reşiţa.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


DIN FRANŢA ÎN ŞANŢ

Două persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier produs la ieşire din localitatea Brebu spre Caransebeş.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului şi din declaraţia conducătorului auto, un bărbat în vîrstă de 33 de ani, s-a stabilit că în timp ce acesta conducea un microbuz, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Ocupanţii maşinii veneau din Franţa şi se îndreptau spre Judeţul Mehedinţi.
În momentul producerii accidentului în autovehicul se aflau cinci persoane, doi dintre pasageri au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Circulaţia nu a fost îngreunată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu