luni, 12 decembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ


Licoarea lui Bahus


În seara zilei de 11.12.2011, a fost depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, care s-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.
D.CONSTANTIN şi-a avariat uşor maşina pe calea Caransebeşului din Reşiţa. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă pentru conducere pe drumuri publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.



Doi şi un dosar


În seara zilei de 11.12.2011, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Vermeş au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că a surprins doi tineri care încercau să sustragă fier vechi din curtea unui imobil din localitatea Ersig.
S.I., de 14 ani şi O.D., de 15 ani, au pătruns în curtea casei pe poarta grădinii care nu era asigurată şi au încercată să sustragă bucăţile de fier, însă au fost surprinşi de cetăţeanul care a anunţat şi poliţia.
Cei doi tineri au fost conduşi la sediul poliţiei unde oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de tentativă la furt calificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu