marți, 3 ianuarie 2012

Focuri fără artificii

Primele zile ale anului nou au adus şi primele incendii ale lui 2012 în Caraş-Severin. Astfel, activitatea pompierilor militari din Caraş-Severin a debutat, în acest an, cu patru intervenţii la incendii, trei la locuinţe particulare şi una la un autoturism. Două dintre aceste incendii s-au manifestat chiar în noaptea dintre ani.

01 ianuarie 2012
Ora 02.03 – incendiu acoperiş casă particulară situată pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Reşiţa cu risc de extindere la casele învecinate. Au ars acoperişul casei, mobilă, electrocasnice şi alte bunuri în valoare de aproximativ 40 de mii de lei. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire. Accesul până la locul intervenţiei a fost dificil atât din cauza drumului îngust şi cu înclinare mare, cât şi a maşinilor parcate pe marginea acestuia. Detaşamentul de Pompieri Reşiţa a intervenit cu două autospeciale de stins incendii.
Ora 03.17 – incendiu acoperiş casă particulară Surducu Mare. Pentru localizarea şi lichidarea acestui foc, Secţia de Pompieri Oraviţa a intervenit cu autospeciale. Potrivit observaţiilor făcute la faţa locului incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui coş de fum neprotejat termic. Nu au fost înregistrate pagube majore.
Ora 21.00 – incendiu anexă casă particulară din oraşul Moldova Nouă, izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un boiler. Valoarea bunurilor salvate se ridică la aproximativ 1 milion de lei.

02 ianuarie 2012
Ora 05.52 – incendiu autoturism izbucnit urmare a unui accident rutier produs pe DN 56. Intervenţia a fost asigurată de către Secţia de Pompieri Oraviţa.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu