vineri, 20 ianuarie 2012

Evaluarea activităţii I.P.J. Caraş-Severin pe anul 2011


În data de 19.01.2012, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, a avut loc şedinţa de evaluare a activităţii inspectoratului pe anul 2011.
La şedinţă au participat Octavian Ţunea - prefectul judeţului Caraş-Severin, Costinel Ristache - şeful A.T.O.P., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, reprezentanţi ai instituţiilor cu care I.P.J.Caraş-Severin cooperează, şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, şefii secţiilor de poliţie rurală, precum şi ofiţeri şi agenţi de poliţie din aparatul judeţean.
Chiar daca anul 2011 a fost un an dificil, poliţiştii au demonstrat profesionalism şi eficacitate „în lupta” cu infracţionalitatea, aspect relevat în bilanţul anului trecut.
La sediul I.P.J. Caraş-Severin a avut loc şi o conferinţă de presă în cadrul căruia a fost prezentată evaluarea activităţii la care au participat jurnaliştii acreditaţi.
Şi anul acesta poliţiştii promit că vor interveni cu promptitudine la rezolvarea problemelor tuturor cetăţenilor şi vor manifesta acelaşi profesionalism în activitatea de zi cu zi, prezentând şi câteva dintre cele mai importante priorităţi ale inspectoratului de poliţie.
PRIORITĂŢI

Destructurarea grupărilor infracţionale judiciare;
Intensificarea acţiunilor şi măsurilor de combatere a fenomenului infracţional care prejudiciază bugetul consolidat al statului (evaziunea fiscală, contrabanda, spălarea banilor);
Optimizarea capacităţii de acţiune a structurilor de siguranţă publică pentru creşterea gradului de securitate al cetăţeanului;
Optimizarea gestionării resurselor umane, financiare şi logistice prin prioritizarea acestora funcţie de obiectivele stabilite;
Îmbunătăţirea sistemului de relaţionare cu societatea civilă şi autorităţile administraţiei publice, creşterea gradului de vizibilitate în mass-media centrală şi locală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu