vineri, 8 februarie 2013

'Invazie extraterestră?' Opt OZN-uri pe cerul Mexicului

Ciudad de Mexico, 8 feb/Agerpres/ - Opt Obiecte Zburătoare Neindentificate (OZN) au fost văzute în acelaşi timp într-o regiune din Mexic, după cum relevă o înregistrare video de trei minute, postată de un martor al 'invaziei extraterestre' pe Youtube. Înregistrarea datează din 26 ianuarie 2013, iar in reţea au apărut în data de 31 ianuarie, potrivit Ufo.News.

Autorul înregistrării, Miguel Aguila, a crezut iniţial că este vorba de un stol de pescăruşi -obiectivele filmate amintind foarte mult de nişte păsări. Apoi, el a pus la îndoială originea pământeană a acestora, întrucât a remarcat că 'păsările' nu dădeau din aripi şi se mişcau sincronizat la o altitudine mare.

La o examinare mai atentă, Miguel a observat chiar un fel de strălucire fluorescentă la fiecare obiect.

Atunci când numărul de vizualizări video a depăşit cifra de 50.000 înregistrarea a intrat în atenţia media, care au lansat o serie de speculaţii privitor la ceea ce ar putea fi, solicitând opiniile unor experţi avizaţi.

După cum declară expertul de la UFO Sightings Daily, Scott Waring, deşi şi el la început a fost înclinat să creadă că acesta este un stol de pescăruşi, acum însă îşi recunoaşte eroarea, concluzionând că în înregistrare sunt OZN-uri, de origine eventual extraterestră. El nu exclude însă ca obiectele să fie de exemplu drone ale uneia din structurile guvernului mexican.

Potrivit acestuia, obiectele seamănă cu aeronavele secrete americane TR-3B, ce se caracterizează printr-o viteză incredibil de mare şi dimensiuni uriaşe.Datele referitoare la acest proiect secret a ocupat mult timp minţile ufologilor, care consideră că tehnologia respectivă a fost împrumutată de la extratereştri şi permite 'reducerea' influenţei câmpului magnetic al Pământului.

Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit cea mai simplă explicaţie a ceea ce a fost surprins de camera de filmare în Mexic.OZN-urile ar putea fi nişte simple gâşte sălbatice albe. Păsările din această specie au o lungime a corpului de peste 70 de cm şi cânteresc mai mult de 2 kg. Gâştele albe se întâlnesc de-a lungul coastei arctice a Americii de Nord, de la Alaska până la vestul Groenlandei, iar în timpul iernii şi în sudul Americii de Nord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu