marți, 12 februarie 2013

Buletin de presă

Dosare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei


În urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de ieri, 11 februarie a.c., au fost constatate două infracţiuni.
Pe strada Romanilor din municipiul Reşiţa, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism ce avea numere provizorii de înmatriculare.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul era condus de către P.EMANUEL, în vârstă de 20 ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 17.11.2012. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Un alt autoturism, al cărui conducător auto a efectuat o depăşire neregulamentară pe strada Republicii din Oţelu Roşu, a fost oprit pentru control.
          La controlul efectuat de poliţişti s-a stabilit că şoferul, un tânăr în vârstă de 24 ani nu este posesor de permis de conducere.
Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană fără a avea permis de conducere.

A fost accidentat



Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe raza comunei Brebu.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce M.ALEXANDRU, în vârstă de 55 ani, efectua activităţi de reparaţie la autoturismul personal, nu l-a asigurat corespunzător iar autovehiculul s-a pus în mişcare şi l-a accidentat.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu