miercuri, 6 februarie 2013

Buletin de presă

Arestat pentru trei infracţiuni


În seara zilei de 3 februarie a.c., Poliţia Oraşului Moldova Nouă a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal la un bloc din oraş.
În urma cercetărilor efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a constatat că un bărbat în vârstă de 31 ani, fiind în stare de ebrietate l-a ameninţat cu acte de violenţă pe concubinul surorii sale în locuinţa acesteia. Cu piciorul de lemn al unei mese, bărbatul a distrus uşa unui apartament vecin, cutia de protejare a contoarelor electrice şi interfonul de la intrarea în scara blocului.
Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma prezentării în faţa instanţei de judecată pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 18 zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri.


Neînmatriculat pe drumurile publice


În cursul nopţii de 5/6.02.2013, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism pe strada Timişoarei din municipiul Reşiţa.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul era condus de către D.LUCIAN, de 21 ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Cercetaţi pentru furt  calificat



În cursul dimineţii zilei de 5 februarie a.c., Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că două persoane sustrag materiale feroase de la o fostă fabrică de cherestea de pe raza comunei Marga.
Echipa deplasată la faţa locului i-a surprins pe G.LIVIU, de 24 ani şi G.DANIEL, 29 ani, în timp ce încercau să sustragă materiale feroase din incinta imobilului. Cu ajutorul unui polizor au tăiat o poartă metalică, iar o parte din material l-au scos în afara proprietăţii pe malul râului Bistra.
În prezent cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Lovit din neatenţie



În după-amiaza zilei de ieri, 5 februarie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs în incinta unui centru social din Caransebeş.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că în timp ce S.BOGDAN, de 19 ani, efectua manevra de mers înapoi cu o autoutilitară, la volanul căreia se afla, nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit un bărbat în vârstă de 83 ani. În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Caransebeş, unde a rămas internat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar victimei i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu