marți, 15 iunie 2010

Caraş-Severinul sub nori de furtună



Furtuna de aseară a afectat mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, însă fără a crea pagube majore. Cu toate acestea la Gârlişlte, comuna Goruia, 50 de curţi au fost inundate urmare a viiturii venite pe pârâul ce traversează satul. Buştenii şi bolovanii antrenaţi de viitură au înfundat un podeţ ducând astfel la revărsarea apei. S-a intervenit operativ de către cetăţeni, pompieri voluntari şi militari. La această oră în zonă nu mai este nici un pericol.
O altă situaţie a fost înregistrată în localitatea Var, comuna Obreja unde, din cauza unei canalizări înfundate, au fost afectate două fântâni şi au fost inundate pivniţele a trei case.
În jurul orei 20.45 a fost anunţat faptul că în zona localităţii Jitin, comuna Ciudanoviţa, DJ 573 este blocat de bolovani şi trunchiuri de copaci şi se circulă cu dificultate din cauza scurgerilor de pe versanţi, iar la Nicolinţ, comuna Ciuchici pârâul Vecinic s-a umflat existând riscul de inundare a două curţi. Totodată la Oţelu Roşu au fost solicitaţi pompierii militari pentru a îndepărta un copac ce risca să cadă pe o casă. Situaţia a fost rezolvată fără incidente.



CONTACT:
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Plutonier Anca BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu