vineri, 18 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ


INSPECTOR DE TRAFIC DIN CADRUL A.R.R. ULTRAGIAT DE UN CONDUCĂTOR AUTO
În data de 17.06.2010, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, de către P. GEORGE, din Bucureşti, inspector de trafic în cadrul A.R.R., cu privire la faptul că, aflându-se pe D.N. 6, la intrarea în municipiul Caransebeş dinspre Buchin, a oprit pentru control un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă. Şoferul acestuia nu s-a supus controlului, înjurându-l şi lovindu-l pe inspectorul de trafic, după care s-a pus în mişcare cu ansamblul de autovehicule.
În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au reuşit identificarea autorului, S. GHEORGHE, de 34 ani, din comuna Făureşti, judeţul Vâlcea, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Caransebeş.
În continuare faţă de S. GHEORGHE se efectuează cercetări împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş pentru săvârşirea infracţiuni de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 239, al. 2 Cod Penal.

O MINORĂ A FOST ACROŞATĂ DE UN AUTOTURISM ÎN TIMP CE TRAVERSA STRADA NEREGULAMENTAR
În data de 17.06.2010, în jurul orei 10.00, pe strada Zăvoiului din staţiunea Băile Herculane s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei minore.
În timp ce B. DUMITRU, de 56 ani, din Băile Herculane, conducea o autoutilitară din direcţia Centrul civic - Gara Băile Herculane, în dreptul imobilului cu nr. 28, a acroşat-o pe minora N. L. M., în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului minora a fost transportată la Spitalul Drobeta Turnu Severin, pentru acordare de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Lui B. DUMITRU i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

MINOR ACCIDENTAT PE TRECEREA DE PIETONI
În data de 17.06.2010, în jurul orei 16.25, pe Bulevardul Muncii din municipiul Reşiţa s-a produs un accident de circulaţie î următoarele împrejurări: în timp ce S. SORIN COSMIN, de 35 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Gara de Nord - RENK, la trecerea de pietoni din faţa blocului 18 nu a acordat prioritate de trecere minorului A. R. C., de 10 ani, din localitate, angajat regulamentar în traversarea străzii, acroşându-l şi proiectându-l pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost internat la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Lui S. SORIN COSMIN i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu