joi, 10 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ


PIETON ACCIDENTAT DE UN ŞOFER NEATENT
Marţi, 09 iunie a.c., în jurul orei 08.00, pe raza comunei Iablaniţa, sat Globul Craiovei, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: în timp ce L. TRAIAN, de 28 ani, din localitatea Petnic, efectua o manevră de mers înapoi cu o autoutilitară, nu a observat-o pe G. ŞTEFANIA, de 61 ani, din localitate, care se afla în spatele autovehiculului, accidentând-o.
În urma accidentului a rezultat rănirea numitei G. ŞTEFANIA, care a fost internată la Spitalul Municipal Caransebeş sub supraveghere medicală.
Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Faţă de L. TRAIAN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184 Cod Penal.

DEPISTAT DE POLIŢIŞTI CU ŢIGĂRI NETIMBRATE
În data de 09.06.2010, lucrători Poliţiei Oraş Bocşa, l-au depistat pe S. GABRIEL, de 37 ani, din localitate, în timp ce livra dintr-un autoturism 12 pachete de ţigări netimbrate lui S. SORIN, de 45 ani, din Bocşa.
În urma verificărilor efectuate, în autoturism au mai fost găsite 88 pachete de ţigări netimbrate.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată in vederea confiscării, ambele persoane fiind sancţionate contravenţional cu amendă de 1.000 lei fiecare, conform Legii 12/1990 republicată.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost achiziţionate ţigaretele.

DATORITĂ NEATENŢIEI ÎN CONDUCERE S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA ÎN ŞANŢ
În data de 09.06.2010, în jurul orei 13.00, în timp ce B. ANEL, de 55 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe raza comunei Fârliug, din direcţia Reşiţa - Remetea Pogonici, din cauza neatenţiei în conducere, a părăsit şoseaua pe dreapta a direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului aflat bancheta din spate, F. H.-R., în vârstă de 8 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de B. ANEL se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184, al. 1 şi 3 Cod Penal.

SE SUSTRĂGEA EXECUTĂRII PEDEPSEI
În data de 09.06.2010, în jurul orelor 14.30, lucrătorii Postului de Poliţie Bucoşniţa şi Buchin, fiind în serviciul de patrulare pe raza localităţi Vălişoara, l-au depistat la un sălaş pe C. PAVEL, de 47 ani, din comuna Denta, judeţul Timiş.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Reşiţa, fiind condamnat la un an şi şase luni închisoare, cu executare, pentru furt din locuinţe.
C. PAVEL a fost introdus in arestul I.P.J. Caraş-Severin.

DEPISTAT DE POLIŢIŞTI ÎN TIMP CE CONDUCEA UN AUTOTURISM FĂRĂ A POSEDA PERMIS DE CONDUC ERE
În data de 09.06.2010, în jurul orei 15.45, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa, l-au depistat pe P. MIHĂIŢĂ, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crişan din municipiul Reşiţa, fără a poseda permis de conducere.
Lui P. MIHĂIŢĂ i s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deţine permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art.86, al. 1, din OUG 195/2002 republicată.


Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu