marți, 15 iunie 2010

Un bărbat de 62 ani a fost omorât în propria casă

În data de 15.06.2010, în jurul orei 08.40, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de către H. ADAM, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său T. ADAM, de 62 ani, decedat în locuinţa sa din comuna Brebu, sat Apadia, acesta prezentând mai multe lovituri la nivelul capului iar bunurile din locuinţă fiind răvăşite. De asemenea a mai sesizat că din curtea locuinţei a fost sustras un tractor.
La faţa locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin însoţită de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Caraş-Severin.
La o examinare sumară a cadavrului s-a constatat că acesta prezintă fractură de craniu. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa în vederea efectuării necropsiei.
Până în prezent nu s-au putut stabili ce alte bunuri din locuinţă lipsesc în afară de tractorul cu remorcă.
În continuare se efectuează cercetări împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în vederea identificării autorilor.




Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu