miercuri, 9 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ









FĂRĂ PERMIS, LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT ŞI CU NUMERE FALSE
În data de 08.06.2010, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doclin au oprit pentru control, pe D.J.572, un autoturism condus de Ş. DANIEL, de 30 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar plăcuţele de înmatriculare de pe autoturismul pe care-l conducea aparţin unui alt autoturism.
Lui Ş. DANIEL i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deţine permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

DEPISTAT LA VOLAN CU O ALCOOLEMIE DE 1,18 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT
În data de 08.06.2010, în jurul orei 18.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa din direcţia strada Teiuşului către cartierul Valea Cenchii din Caransebeş.
Conducătorul auto, F. CONSTANTIN, de 60 ani, din Caransebeş, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un test de respiraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui F. CONSTANTIN i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80mg/l alcool pur în sânge


Insp. ADRIANA BEŢA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu