luni, 28 iunie 2010

BULETIN INFORMATIV

Incendiu la moara din Bocşa
Vechea moară din oraşul Bocşa, o clădire formată din P+3, a fost cuprinsă, sâmbătă 26 inie a.c., de flăcări. Incendiul a fost unul de proporţii însă fără să fi produs pagube dat fiind faptul că moara era dezafectată, iar clădirea în curs de demolare. Totuşi, exista riscul de extindere a focului la două case particulare aflate în apropiere. Astfel pompierii militari şi-au creat dispozitivul de intervenţie în aşa fel încât să supravegheze în permanenţă locuinţele oamenilor.
Pentru localizarea şi stingerea acestui incendiu s-a intervenit în cooperare de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocşa şi Detaşamentul de Pompieri Reşiţa al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin.
Potrivit observaţiilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit ca urmare a utilizării mijloacelor de tăiere autogene fără respectarea normelor.

Bombă la Reşiţa
Duminică, 27 iunie a.c., echipa pirotehnică a ISU „SEMENIC” Caraş-Severin a fost solicitată să intervină la ridicarea, de pe Bulevardul Revoluţiei, din municipiul Reşiţa, unei bombe de aruncător cal. 120 mm.
Lucrările executate la infrastructura subterană a municipiului scot la suprafaţă, în mod periodic, muniţie neexplodată. În aceste condiţii, reamintim că manevrarea acestor obiecte, elemente este periculoasă, pentru ridicarea lor trebuie anunţate la 112 echipele specializate în acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu