marți, 15 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ


MINORI CERCETAŢI PENTRU FURT DIN MAGAZIN
În data de 14.06.2010, în jurul orei 07.45, Poliţia Comunală Bozovici a fost sesizată de către gestionarul un ei societăţi comerciale cu privire la faptul că a observat că persoane necunoscute au pătruns şi sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, creând un prejudiciu de aproximativ 300 lei.
În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Poliţiei Comunale Bozovici au identificat autorii, trei minori din localitate, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Faţă de cei trei minori se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii in fracţiunii de furt calificat.

A ADORMIT LA VOLAN
În data de 14.06.2010, în jurul orei 06.15, pe D.N. 6, pe raza localităţii Domaşnea, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: în timp ce C. CRISTIAN, de 28 ani, din localitatea Viişoara, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Caransebeş - Băile Herculane, a adormit la volan, a părăsit şoseaua pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare, lovind frontal un zid de sprijin, din beton.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a soţiei acestuia C. BIANCA MARIANA, de 22 ani şi a fiicei celor doi, C.C.-M., de 6 luni, toţi trei fiind internaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, pentru acordare de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de C. CRISTIAN se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu